LEKKER VEEL LEESPLEZIER VOOR SLECHTS €14,95

Een tijdschrift lezen is genieten. Zeker als je gebruik maakt van deze herfstaanbieding!

Selecteer een tijdschrift

MIJN GEHEIM

Mijn Geheim verschijnt tweewekelijks en staat vol met levensverhalen die je raken. Lezeressen vertellen openhartig over persoonlijke dingen uit hun leven. Relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld zijn de belanrijkste onderwerpen in Mijn Geheim. Kortom: een tijdschrift dat je niet wilt missen!

13 nummers
€14,95
Bestellen
GARDENERS' WORLD

Gardeners’ World is een prachtig maar ook echt praktisch tuinblad voor de buitenmens. Het blad verschijnt tien keer per jaar en staat vol tips voor je moestuin, ideeën om je tuin te ontwerpen, oplossingen voor kleine tuinen en nog veel meer.

4 nummers
€14,95
Bestellen
WEEKEND

Elke week het meest spraakmakende showbizznieuws, ontroerende verhalen en onthullende foto’s van bekend Nederland, het koningshuis en de internationale sterren. Al meer 40 jaar is Weekend nummer 1 op het gebied van showbizzonthullingen.

10 nummers
€14,95
Bestellen
KOKEN & GENIETEN

Koken & genieten biedt maandelijks een variatie aan recepten voor de lezer die iets anders op tafel wil, maar er niet van houdt om de hele dag in de keuken te staan. Je krijgt kooktips en handigheidjes die je in de keuken kan toepassen. Met koken & genieten kook je iedere dag lekker, eenvoudig en gevarieerd.

8 nummers
€14,95
Bestellen
SANTÉ

Met Santé zit je lekker in je vel. In Santé lees je alles over gezondheid, sport, voeding, relaties en de nieuwste beautytrends.

6 nummers
€14,95
Bestellen
GEZOND LEVEN

Gezond leven is hét magazine voor mensen die maandelijks inspiratie willen om bewuster te leven, zonder aan plezier in te hoeven leveren. Voor mensen die willen weten wat gezonde voeding is en wat eten met het lichaam doet. Het magazine biedt veel gemakkelijke, lekkere recepten die passen in een bewust en gezond leven.

4 nummers
€14,95
Bestellen
Party

Met Party geniet je iedere week van het laatste showbizznieuws, informatieve rubrieken over seks & relaties, lekker eten en gezond leven. En puzzel mee voor schitterende prijzen!

10 nummers
€14,95
Bestellen
FOODIES

Foodies is voor iedereen die van lekker eten houdt en maandelijks verrast wil worden met inspiratie voor in de keuken.

4 nummers
€14,95
Bestellen
ROYALTY

Royalty is het grootste en meest toonaangevende tijdschrift over onze koninklijke familie en andere vorstenhuizen. Mooie interviews, reportages en trends bij, over en met de Royals. En natuurlijk mooie fotografie. Alles onder leiding van royalty-expert Marc van der Linden.

5 nummers
€14,95
Bestellen
ALLES OVER GESCHIEDENIS

Alles over Geschiedenis is het meest visueel aantrekkelijke en toegankelijke geschiedenistijdschrift van nu. Geschiedenis wordt weer leuk voor iedereen. Ontdek maandelijks spannende verhalen over historie van binnen- en buitenland.

4 nummers
€14,95
Bestellen
VRIENDIN

Vriendin is het leukste vrouwenweekblad! Met elke week inspirerende verhalen van lezeressen, interviews met bekende Nederlanders, de lekkerste recepten, de mooiste modereportages, de leukste ideeën voor in huis, aantrekkelijke kortingen en nog veel meer! Vriendin. Echt. Zoals jij.

10 nummers
€14,95
Bestellen

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 16 november 2017 en is alleen geldig in Nederland en België.
  • Voor adressen in België worden verzendkosten inrekening gebracht. Deze worden tijdens het bestelproces duidelijk.
  • Je ontvangt het door jou aantal gekozen nummers en het abonnement stopt daarna automatisch.
  • Je ontvangt na je aanmelding een ontvangstbevestiging, met daarna de datum wanneer je de eerste editie thuis ontvangt.
  • Voor vragen over de abonnementen kun je contact opnemen met Abonnementenland. Ga naar www.aboland.nl.