HET ALLERLEUKSTE CADEAU VOOR MOEDERDAG

Abonnement naar keuze + Lucardi armbanden cadeauset met kristal voor maar €24,95

Vanwege het onverwachte grote succes van deze actie, is deze aanbieding helaas niet meer beschikbaar.

Abonnement naar keuze + Lucardi armbanden cadeauset met kristal voor maar €24,95

Selecteer een tijdschrift

Santé

Met Santé zit je lekker in je vel. In Santé lees je alles over gezondheid, sport, voeding, relaties en de nieuwste beautytrends. Santé, de grootste health glossy van Nederland.

5 nummers
€24,95
Vriendin

Vriendin is het leukste vrouwenweekblad! Met elke week inspirerende verhalen van lezeressen, interviews met bekende Nederlanders, de lekkerste recepten, de mooiste modereportages, de leukste ideeën voor in huis, aantrekkelijke kortingen en nog veel meer! Vriendin. Echt. Zoals jij.

10 nummers
€24,95
Royalty

Met Royalty heeft u het grootste en meest toonaangevende tijdschrift over onze koninklijke familie en andere vorstenhuizen in huis. Exclusieve persoonlijke interviews, reportages en trends bij, over en met de Royals. Alles voorzien van prachtige foto’s. Royalty, hét koninklijke tijdschrift.

5 nummers
€24,95
Weekend

Elke week het meest spraakmakende showbizznieuws, ontroerende verhalen en onthullende foto’s van bekend Nederland, het koningshuis en de internationale sterren. Al meer 40 jaar is Weekend nummer 1 op het gebied van showbizzonthullingen.

10 nummers
€24,95
Mijn Geheim

Mijn Geheim staat vol met levensverhalen die je raken. Lezeressen vertellen openhartig over persoonlijke dingen uit hun leven. Relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld zijn de belangrijkste onderwerpen in Mijn Geheim. Gewone mensen, bijzondere verhalen.

10 nummers
€24,95
Party

Met Party geniet je iedere week van het laatste showbizznieuws, informatieve rubrieken over seks & relaties, lekker eten en gezond leven. En puzzel mee voor schitterende prijzen!

10 nummers
€24,95
Glossy

Glossy geeft glans aan je leven. Met Glossy blijf je op de hoogte van alles op het gebied van beauty, fashion, gezondheid, seks&relatie, reizen en (inter)nationale beroemdheden.

5 nummers
€24,95

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is geldig t/m 30-6-2020 of zolang de voorraad strekt.
  • Set bestaat uit drie stalen armbandjes, lengte is 18,5 cm. Je kan de arm bandjes 2 cm inkorten.
  • Het abonnement stopt automatisch na de actieperiode.
  • Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.