Geef een abonnement cadeau voor Moederdag

Nu slechts €19,95 en krijg zelf een Douglas Giftcard ter waarde van €10,-!

Selecteer een tijdschrift

VRIENDIN

Iedere week lees je de mooiste persoonlijke verhalen, alles over relaties, beauty, mode, wonen en lekker koken. Interviews met bekende Nederlanders of andere Vriendin-lezeressen. Daarnaast biedt Vriendin veel inspiratie voor gezellige uitjes en sportieve tripjes. Vriendin. Echt. Zoals jij.

6 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
WEEKEND

Weekend toont elke week de meest opzienbarende foto’s en is de snelst en meest betrouwbare bron van al het Nederlandse en internationale sterrennieuws, koningshuis en spraakmakende showbizznieuws.

6 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
Party

Met Party geniet je iedere week van het laatste showbizznieuws, informatieve rubrieken over seks & relaties, lekker eten en gezond leven. En puzzel mee voor schitterende prijzen!

6 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
MIJN GEHEIM

Gewone mensen, bijzondere verhalen. Elke twee weken lees je in Mijn Geheim openhartige en persoonlijke verhalen van lezeressen over uiteenlopende onderwerpen als relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld.

6 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
SANTÉ

Inspiratie voor een healthy lifestyle. Je gezond en goed voelen, dat kan als je aandacht aan jouw uiterlijk én innerlijk besteedt. Santé inspireert iedere maand, met het laatste nieuws over gezondheid, beauty en food.

4 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
ROYALTY

Met Royalty heeft u het grootste en meest toonaangevende tijdschrift over onze koninklijke familie en andere vorstenhuizen in huis. Exclusieve persoonlijke interviews, reportages en trends bij, over en met de Royals. Alles voorzien van prachtige foto’s.

4 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
GLOSSY

Glossy geeft glans aan je leven. Met Glossy blijf je op de hoogte van alles op het gebied van beauty, fashion, gezondheid, seks&relatie, reizen en (inter)nationale beroemdheden.

4 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau
HP/DE TIJD

HP/De Tijd bericht altijd onafhankelijk, scherpzinnig en waar mogelijk met humor. Met een abonnement op HP/De Tijd geniet je van verrassende rapportages, boeiende interviews, scherpe columns en diepgravende analyses.

3 nummers
€19,95


Bestellen

Geef cadeau

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is geldig tot en met 30-6-2019 of zolang de voorraad strekt.
  • Na de actieperiode stopt het abonnement automatisch.