Binnenblijven is leuker met je favoriete tijdschrift

Een tijdschrift lezen is genieten. Voor slechts €14,95

Selecteer een tijdschrift

Santé

Met Santé zit je lekker in je vel. In Santé lees je alles over gezondheid, sport, voeding, relaties en de nieuwste beautytrends. Santé, de grootste health glossy van Nederland.

4 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Vriendin

Vriendin is het leukste vrouwenweekblad! Met elke week inspirerende verhalen van lezeressen, interviews met bekende Nederlanders, de lekkerste recepten, de mooiste modereportages, de leukste ideeën voor in huis, aantrekkelijke kortingen en nog veel meer! Vriendin. Echt. Zoals jij.

8 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Royalty

Met Royalty heeft u het grootste en meest toonaangevende tijdschrift over onze koninklijke familie en andere vorstenhuizen in huis. Exclusieve persoonlijke interviews, reportages en trends bij, over en met de Royals. Alles voorzien van prachtige foto’s. Royalty, hét koninklijke tijdschrift.

4 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Weekend

Elke week het meest spraakmakende showbizznieuws, ontroerende verhalen en onthullende foto’s van bekend Nederland, het koningshuis en de internationale sterren. Al meer 40 jaar is Weekend nummer 1 op het gebied van showbizzonthullingen.

8 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Mijn Geheim

Mijn Geheim staat vol met levensverhalen die je raken. Lezeressen vertellen openhartig over persoonlijke dingen uit hun leven. Relatie, gezin, kinderen, gezondheid, psychologie, werk en geld zijn de belangrijkste onderwerpen in Mijn Geheim. Gewone mensen, bijzondere verhalen.

10 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Party

Met Party geniet je iedere week van het laatste showbizznieuws, informatieve rubrieken over seks & relaties, lekker eten en gezond leven. En puzzel mee voor schitterende prijzen!

8 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Girlz

Voor alle jonge meiden is GIRLZ een echte lifeguide die wordt gemaakt in samenwerking met de meest belangrijke influencers van dit moment. Alles wat je niet durft te vragen aan je ouders, maar wel wilt bespreken met je vriendinnen lees je terug in het magazine en op girlz.nl. GIRLZ geeft antwoord op 1001 levensvragen (over seks, liefde, vriendschap en lichaam), laat de laatste mode- en beautytrends zien, brengt heftige maar ook inspirerende waargebeurde verhalen, aangevuld met een flinke dosis fun.

4 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
CosmoGIRL!

CosmoGIRL! inspireert, ondersteunt en motiveert je. Elke maand word je aan je hand meegenomen door de jungle van lastige tienersituaties; van outfitstress tot huidproblemen en van relatieperikelen tot je studie- en carrièrekeuze. Want ook jij bent Born to Lead.

4 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau
Glossy

Glossy geeft glans aan je leven. Met Glossy blijf je op de hoogte van alles op het gebied van beauty, fashion, gezondheid, seks&relatie, reizen en (inter)nationale beroemdheden.

4 nummers
€14,95


Bestellen

Geef cadeau

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is geldig t/m 30 april 2020.
  • Het abonnement stopt automatisch.
  • Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.