Tp Logo Wit

Veel gestelde vragen over het digitaal lezen via de app Tijdschriftenplaza

Ik kan de app niet vinden of downloaden.
In de bevestigingsmail, die direct na het afsluiten van het abonnement is verzonden, is te vinden waar de app te downloaden is en een downloadlink.

Ik heb de app gedownload, maar ik zie geen tijdschriften.
Het is alleen mogelijk om tijdschriften te lezen als er een abonnement is afgesloten en zolang deze actief is. Als er een account is aangemaakt en er is ingelogd, zal de app de gegevens ophalen en controleren. Na het inloggen kan via het icoon ‘meer’ naar ‘account’ en ‘persoonlijk aanbod’ worden gegaan, om de edities die bij het abonnement horen te zien en te downloaden. Indien er meerdere abonnementen actief zijn zullen al deze tijdschriften toegankelijk zijn.

Hoe weet ik wanneer er een nieuw nummer in de app is verschenen?
Wanneer je pushberichten inschakelt, dan ontvang je automatisch een melding als er een nieuw nummer voor je klaarstaat. Dit kun je doen door via de optie ‘meer’ naar ‘instellingen’ te gaan en vervolgens te kiezen voor ‘pushberichten instellen’. Selecteer de tijdschriften waar je een abonnement op hebt. Zo ben je altijd direct op de hoogte. Je kunt de meldingen hier ook altijd weer uitschakelen.

Het tijdschrift of de editie welke ik wil kiezen staat er niet bij.
Via de app Tijdschriftenplaza zijn alle edities vanaf 2019 beschikbaar om te lezen. Dit zijn echter alleen de edities die onderdeel uitmaken van het abonnement. Specials van bepaalde tijdschriften zijn geen vast onderdeel en kunnen daar mogelijk dus buiten vallen. Deze zijn, zolang voorradig, als papieren versie na te bestellen in de shop op de website van het betreffende merk.

Kan ik ook oudere edities lezen?
Ja, zolang het digitale abonnement loopt zijn alle edities vanaf 2019 beschikbaar.

Ik heb een abonnement op een papieren tijdschrift. Kan ik ook digitaal lezen?
Ja, bij een abonnement op een papieren tijdschrift is er ook toegang tot alle digitale edities. Direct na het afsluiten van het abonnement zijn alle eerdere edities van het betreffende tijdschrift al te lezen.

Kan ik de tijdschriften ook op mijn PC of E-reader lezen?
De tijdschriften kunnen op een tablet of mobiel worden gelezen (zowel iOS als Android).

Welke releases worden ondersteund?
Tijdschriftenplaza garandeert een goede werking van de app op de laatste en voorlaatste versie van het besturingssysteem. Ook op oudere versies zal de app meestal probleemloos werken, maar we kunnen dit niet garanderen.

Kan ik een tijdschrift offline lezen?
Als een tijdschrift eenmaal gedownload is, is het altijd offline te lezen. Deze zijn terug te vinden bij ‘overzicht’ onder ‘verder lezen’. Indien een editie is uitgelezen kan deze ook weer van het apparaat worden verwijderd door op het prullenbak-icoontje rechtsboven te tikken.

Kan ik tijdschriften blijven lezen nadat mijn abonnement is afgelopen?
Het is tot het aflopen van het abonnement mogelijk om tijdschriften te downloaden. De tijdschriften die zijn gedownload in de app blijven ook na het aflopen van het abonnement toegankelijk.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Ga in de app via ‘meer’ naar ‘accountgegevens’ en kies voor ‘wachtwoord wijzigen’. Hiervoor is wel een internetverbinding noodzakelijk en deze optie is alleen zichtbaar indien er uitgelogd is. Er wordt vervolgens een e-mail verzonden naar het bij het abonnement geregistreerde e-mailadres met daarin een link om het wachtwoord te wijzigen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Vul het onderstaande formulier in en onze klantenservice zal contact opnemen.