ABONNEMENT NAAR KEUZE

+ ZOMERS OPBLAASLUCHTBED OF -ZWEMBAND VOOR €24,95

Abonnement naar keuze + zomers opblaasluchtbed of -zwemband

Selecteer een tijdschrift

VRIENDIN

Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Elke lezeres moet zich in Vriendin herkennen en voelen: ik ben niet de enige die hier tegenaan loopt. Vriendin is altijd integer, waardoor veel vrouwen hun verhaal openlijk durven te vertellen. Het voelt veilig. Onze belofte: Met Vriendin voel je je nooit alleen. Vriendin: Echt. Zoals jij.

8 nummers + zwemband
€24,95


Abonnement nemen

Abonnement cadeau geven
WEEKEND

Weekend is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws over de sterren uit binnen en buitenland. Naast persoonlijke interviews, onthullende verhalen en de mooiste foto’s van alle rode lopers, neemt Weekend wekelijks een kijkje bij de BN’ers thuis. Marc van der Linden zorgt voor exclusieve reportages over de royals en laat iedere week zijn licht schijnen over het koningshuis in zijn eigen column. Weekend is niet voor niets één van de populairste bladen van Nederland.

8 nummers + zwemband
€24,95


Abonnement nemen

Abonnement cadeau geven
Party

Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Party staat voor vaderlandse gezelligheid en brengt wekelijks de Hollandse sterren bij jou thuis. Party barst, net als jij, van de levenslust. Party heeft humor en zorgt wekelijks voor een glimlach op je gezicht. Met openhartige interviews, onthullende reportages, onze shopping-rubrieken, horoscoop, puzzels en leuke winacties, weet Party jou te informeren én te vermaken. Met Party is het altijd feest!

8 nummers + zwemband
€24,95


Abonnement nemen

Abonnement cadeau geven
MIJN GEHEIM

Mijn Geheim is een vriendin die jou haar hartsgeheimen toevertrouwt of die jou vertelt wat haar is overkomen. Zij voelt hierbij erkenning en herkenning en ervaart troost en steun voor haar eigen problemen of uitdagingen. Mijn Geheim is de plek waar vrouwen (en ook mannen) terecht kunnen om ervaringen te delen, met lotgenoten in contact te zijn, troost te zoeken, advies in te winnen en te geven, kracht te bieden en te krijgen. De missie van Mijn Geheim is delen, verbinden en versterken.

8 nummers + zwemband
€24,95


Abonnement nemen

Abonnement cadeau geven
SANTÉ

Santé is hét tijdschrift voor vrouwen die bewust gezond, energiek en gelukkig in het leven willen staan. Of het nu gaat om gezonde gewoonten, lekker eten, bewegen, in balans blijven, werk, liefde, seks en relaties, of er verzorgd uitzien; de verhalen en adviezen in Santé helpen vrouwen op weg naar een healthy & happy lifestyle.

5 nummers + zwemband
€24,95


Abonnement nemen

Abonnement cadeau geven
ROYALTY

Royalty is het meest complete mediamerk over vorsten en is dé autoriteit op het gebied van alles omtrent de nationale en internationale koningshuizen. Royalty is volledig in het brengen van alle soorten content over het leven en het wel en wee van de binnen- en buitenlandse royals. Onder leiding van royalty-deskundige Marc van der Linden wordt Royalty gemaakt door een team van bevlogen professionals. Royalty brengt de royals dichterbij!

5 nummers + zwemband
€24,95


Abonnement nemen

Abonnement cadeau geven

Voorwaarden

  • Kies uit:
    • Rainbow Heart Shaped Lie-on Mattress, 150 x 120 cm
    • Swim ring flamingo roségoud Ø 105 cm
    • Panter zwemband Ø 90 cm
  • Deze aanbieding is geldig t/m 15-9-2021 of zolang de voorraad strekt.
  • Het abonnement stopt automatisch na de actieperiode.
  • Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.